Tømrer og snedker Viborg

Renovering eller ombygning


Stor erfaring inden for byggebranchen

Hos Madsen & Grangård har vi stor erfaring med tømrer/snedkerarbejde indenfor renovering og ombygning af bygninger og har arbejdet med dette, siden januar 1970.

Gennem årene er de håndværksmæssige kvaliteter blevet forfinede og forbedret til deres nuværende høje niveau, og vi stræber forsat efter at forbedre os endnu mere og holde os opdateret med de nyeste materialer og teknikker. Dette gør os i stand til at levere den rette løsning til dig uanset om det skal være standart eller individuelle og unikke løsninger.

Erfaring indenfor byggebranchen er en af de vigtigste kvaliteter, da erfaring gør, at arbejdet kan udføres hurtigt og effektivt, uden at der opstår fejl og mangler på byggeriet. Madsen & Grangård er din garanti for arbejde udført i høj kvalitet.

 

Renovering viborg

 

Altid til den rigtige pris.

Da vi har været i branchen i mange år, har vi også den kendskab til materialer og forhandlere af samme, der gør at vi kan indhente de bedste resultater til den bedste pris. Sammen med håndværk i højeste kvalitet, giver de bedste materialer det bedste resultat.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Madsen & Grangård, for et uforpligtende tilbud.

Husk, at vi også laver opgaver uden for Tjele og Viborg og at vi også udfører nybyggeritagarbejde, energibesparelseudskiftning af vinduer og andet arbejde inden for vinduer og døre.

Vi tilbyderBYGGE RATING for virksomheden med cvr-nr. 26142776