Tømrer og snedker Viborg

Energirenovering


EnergibesparelseEn undersøgelse foretaget af Dansk Byggeri viser at næsten halvdelen af de danske boliger har et energiforbrug der ligger over gennemsnittet og kun ville kunne opnå en energimærkning på E eller værre, men kun 10 % af boligejerne er klar over dette!

Det betyder at der for mange boligejere kunne være store besparelser at hente ved at energiforbedre deres huse.

 

Uddannet energivejleder af Teknologisk Institut

Hos Madsen & Grangård har vi en energivejleder uddannet ved Teknologisk Institut til at hjælpe vore kunder med at opnå bedre energiudnyttelse i deres boliger.

Ib Madsen som er vores energivejleder kan hjælpe dig med rådgivning omkring energibesparelser ved:

  • Facade- og vinduesløsninger
  • Efterisolering af tag og loft
  • Indeklima og ventilation

Vi kan analysere og beregne løsninger for vedligehold og energiforbedringer for dig, og hjælpe med at realisere husets potentiale i overensstemmelse med dine drømme og visioner for huset. Dette gør os til en god sparringspartner for husejere der ønsker at forbedre deres boligs energiforbrug.

Kontakt os gerne hvis du kunne tænke dig at energiforbedre dit hus. Madsen & Grangaard hjælper med at finde den rette løsning for dig.


Husk, at vi også laver opgaver uden for Tjele og Viborg og at vi også udfører nybyggerirenovering og ombygning, tagarbejde, udskiftning af vinduer og andet arbejde inden for vinduer og døre.

Vi tilbyderBYGGE RATING for virksomheden med cvr-nr. 26142776